Loading...
Öppettider: Mån - Fre kl. 08:00-17:00

DITEC

DITEC Lackkonservering ger ditt fordon en långvarig skyddslack som bevarar den ursprungliga glansen och hjälper till att förebygga rost och korrosion.

Lacken på din bil utsätts dagligen för påverkan från solen, trafik, väder och mekaniskt slitage, vilket kan orsaka att ytan mattas och smutsen lättare får fäste. Detta kan öka risken för rostangrepp och ge bilen ett tråkigt utseende.

Genom att regelbundet vaxa bilen eller lägga på ett kvalitativt lackskydd som DITEC Lackkonservering kan du skydda din lack och bevara den visuella lyskraften under många år. DITEC Lackkonservering är ett av de mest beprövade skydden på marknaden och innehåller inga silikoner.

En behandlad lack med DITEC Lackkonservering har ökad motståndskraft mot yttre påverkan och kan avfettas utan att riskera att behandlingen försvinner, även vid salt och tjärstänk. Alla DITEC-behandlade bilar omfattas dessutom av Svenska DITEC AB's utökade lackgaranti, som är ett komplement till nybilsgarantin.

Ge ditt fordon den skyddslack den förtjänar med DITEC Lackkonservering - det ultimata valet för att bevara bilens glans och långsiktiga värde.

Tvättservice
Montering & balansering
Helrekonditionering
Helrekonditionering
Klädseltvätt/Sanering
Luktsanering
Skinnbehandling
Dr Headlamp
Dr Headlamp
Däckbyte
Däckförvaring